EnglishRomanian

Regenerare / Inlocuire / Anulare filtru de particule ( DPF )

Pretul difera in functie de masina, tipul de calculator si de motor, va rugam sa ne contactati pentru o cerere de cotatie pret exacta pentru modelul dumneavoastra prin telefon, prin e-mail sau folosind formularul din sectiunea noastra de contact.

 Dupa anularea definitiva din soft, filtrul de particule trebuie eliminat si fizic de pe automobil !
 Oferim si service pentru eliminarea fizica a filtrului de pe masina.
 Recomandabil pentru utilizarea in domeniul motorsportului, track day sau competitii auto sportive.

IMPORANT
: Folosim echipament original de calitate si software cu licenta si update-uri la zi.
  Nu folosim clone chinezesti, deoarece aceste echipamente nu ofera siguranta in citirea si scrierea datelor.

 Noi nu utilizam programe speciale care executa in mod automat aceasta operatie de anulare.
 Aceste programe nu fac altceva decat sa stearga toate mapele cu erori DTC astfel incat automobilul nu mai este capabil sa genereze nici un cod de eroare vizibil la diagnoza in cazul in care veti avea diverse probleme de orice natura in viitor.

 Informatiile din calculatorul de injectie sunt lucrate manual si se dezactiveaza doar filtrul de particule, restul datelor raman intacte si originale.

Aceasta operatie necesita ca informatiile calculatorului ECU sa fie citite si salvate cu ajutorul unei interfete de comunicare intre un calculator si automobil. Aceasta lucrare se realizeaza in majoritatea situatiilor prin portul de diagnoza OBD sau in functie de modelele recente sau protejate este necesar sa se demonteze fizic ECU de pe automobil, in acest caz timpul de lucru sa mareste iar pretul creste. Dupa aceasta procedura informatiile extrase sunt procesate si editate cu ajutorul softurilor specifice si lucrate manual de o persoana iar apoi sunt incarcate la loc in ECU motor.

Anulare filtru de particule

Nu recomandam curatarea chimica a filtrului de particule, aceasta fiind o solutie provizorie. Dupa o scurta perioada de timp, filtrul de particule se va infunda din nou iar curatarea facuta se va dovedi o cheltuiala inutila. Doar inlocuirea cu un element original nou sau anularea filtrului de particule reprezinta solutii sigure si definitive! Avand in vedere pretul destul de piperat pentru inlocuire, eliminarea si anularea filtrului de particule reprezinta o alternativa foarte buna.

anulare dpf bmw
regenerare dpf
inlocuire dpf

AVANTAJELE ELIMINARII FILTRULUI DE PARTICULE:

Scaderea semnificativa a consumului de carburant
Cresterea duratei de viata a turbinei

Performante dinamice sporite
Costuri de intretinere reduse
Posibilitatea optarii pentru resoftarea Stage 2
easytech , performance , bucuresti , romania , tuning , chiptuning , chip tuning , auto , masini , diagnoza auto , diagnoza computerizata , anulare egr , eco tuning , camioane , utilaje , eliminare dpf , anulare dpf , anulare sonda , anulare lambda , sonda lambda , retrofit , anulare injectie uree , audi , vw , bmw , seat, skoda , passat , volan , carlig , fiat , volkswagen , mercedes , golf , ford , anulare filtru de particule , revizii
Back to top