EnglishRomanian

ChipTuning

ChipTuning sau Eco Tuning  , reprezinta optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie electronica in vederea obtinerii unei cresteri de putere cu pana la 30% mai mare pentru motoarele turbo-diesel sau turbo-benzina si 10% pentru motoarele aspirate diesel sau benzina.

Echipa EasyTech PERFORMANCE ofera o optimizare software a sistemului de injectie, ce vizeaza scaderea emisiilor poluante prin reducerea consumului de carburant, optimizare software ce aduce imbunatatirea performantelor dinamice, a randamentului si eficientei motorului. Optimizarea imbina avantajele unor cresteri de putere si cuplu motor, cu avantajele reducerii consumului de carburant si a emisiilor poluante,optimizare ce impune noi limite in materie de fiabilitate, eficienta, economie de carburant si ecologie, aducand totodata numeroase avantaje.

Chiptuning Bucuresti
ecotuning

Sustinem cu fermitate necesitatea reducerii emisiilor poluante. Astfel, optimizarile efectuate de echipa noastra sunt inginerite in principal pentru ecologie si fiabilitate, pachetul software pentru imbunatatirea performantelor prin cresterea puterii si cuplului motor venind ca o completare atractiva a ideii de eficienta, ce sta la baza conceptiei optimizarilor noastre. Eficienta se dobandeste prin cresterea randamentului motor.

ETAPELE PROCESULUI:

Evaluarea starii tehnice a autovehiculului, in special a motorului si a transmisiei.
Citirea softului original din unitatea de control.
Modificarea softului citit anterior.
Scrierea softului modificat in unitatea de control.
Montarea pe autoturism a ECU-ului, daca este cazul.
Drive-test
  • Evaluarea starii tehnice a autovehiculului, in special a motorului si a transmisiei.
  • Citirea softului original din unitatea de control.
  • Modificarea softului citit anterior.
  • Scrierea softului modificat in unitatea de control.
  • Montarea pe autoturism a ECU-ului, daca este cazul.
  • Drive-test
Ecotuning bucuresti

Eco Tuning  urmareste mai mult scaderea consumului, decat cresterea puterii. Consumul de carburant, astfel poate sa scada, la motoarele supraalimentate cu pana la 20%, iar la motoarele aspirate cu pana la 5%. Aceasta operatiune se adreseaza in mod special persoanelor care parcurg multi kilometri si sunt multumiti de performantele intiale ale automobilelor folosite.

CE ITI OFERA ECO TUNING-UL:

Reducerea consumului de combustibil.
Cresterea performantelor motorului.
Masina pleaca mult mai usor de pe loc.
  • Reducerea consumului de combustibil.
  • Cresterea performantelor motorului.
  • Masina pleaca mult mai usor de pe loc.
bucuresti
Back to top