EnglishRomanian

Regenerare sau inlocuire filtru de particule ( DPF )

Pretul difera in functie de masina, tipul de calculator si de motor, va rugam sa ne contactati pentru o cerere de cotatie pret exacta pentru modelul dumneavoastra prin telefon, prin e-mail sau folosind formularul din sectiunea noastra de contact. Recomandabil pentru utilizarea in domeniul motorsportului, track day sau competitii auto sportive.

IMPORTANT: Folosim echipament original de calitate si software cu licenta si update-uri la zi.  Nu folosim clone chinezesti, deoarece aceste echipamente nu ofera siguranta in citirea si scrierea datelor. Noi nu utilizam programe speciale care executa in mod automat aceasta operatie de regenerare. Aceste programe nu fac altceva decat sa inlocuieasca toate mapele cu erori DTC astfel incat automobilul nu mai este capabil sa genereze nici un cod de eroare vizibil la diagnoza in cazul in care veti avea diverse probleme de orice natura in viitor. Informatiile din calculatorul de injectie sunt lucrate manual si se regenereaza doar filtrul de particule, restul datelor raman intacte si originale.

Aceasta operatie necesita ca informatiile calculatorului ECU sa fie citite si salvate cu ajutorul unei interfete de comunicare intre un calculator si automobil. Aceasta lucrare se realizeaza in majoritatea situatiilor prin portul de diagnoza OBD sau in functie de modelele recente sau protejate este necesar sa se demonteze fizic ECU de pe automobil, in acest caz timpul de lucru sa mareste iar pretul creste. Dupa aceasta procedura informatiile extrase sunt procesate si editate cu ajutorul softurilor specifice si lucrate manual de o persoana iar apoi sunt incarcate la loc in ECU motor.

Anulare filtru de particule

Nu recomandam curatarea chimica a filtrului de particule, aceasta fiind o solutie provizorie. Dupa o scurta perioada de timp, filtrul de particule se va infunda din nou iar curatarea facuta se va dovedi o cheltuiala inutila. Doar inlocuirea cu un element original nou sau regenerarea filtrului de particule reprezinta solutii sigure si definitive! Avand in vedere pretul destul de piperat pentru inlocuire, regenerarea sau inlocuirea filtrului de particule reprezinta o alternativa foarte buna.

anulare dpf bmw
regenerare dpf
inlocuire dpf

AVANTAJELE REGENERARII FILTRULUI DE PARTICULE:

Scaderea semnificativa a consumului de carburant
Cresterea duratei de viata a turbinei
Performante dinamice sporite
Costuri de intretinere reduse
Posibilitatea optarii pentru resoftarea Stage 2
  • Scaderea semnificativa a consumului de carburant
  • Cresterea duratei de viata a turbinei
  • Performante dinamice sporite
  • Costuri de intretinere reduse
  • Posibilitatea optarii pentru resoftarea Stage 2
bucuresti
Back to top